Задушение

                Болгарский
                Мир и Люди



                ЗАДУШАВАНЕ

                Наивността с насмешка се отрича
                от обиграни в тъмните игри.
                Букварът на поезията сричат,
                а считат се за вещи и добри.

                Но сухото им нагласено слово
                души в зародиш всяка чистота.
                Душевно остарели са готови
                да стъпчат и самата красота.

                Ана  Величкова


Рецензии