Вулиця Союзна

Вулиця Союзна...
Дальній путь проліг,
А мені – до гузна
Хід, на вивір ніг.

От би йти в Європу!
Опинитись там...
Та Європа пОпу
Показує нам.

Ну, кому ми нУжні?
Телепні!.. А в тім,
Як пшонина в гузні
МУлимо усім.

На умі – Росія…
Ми були вже там (!).
В неї – свій «месія»;
А пухлина — нам.

Нужні-ми-не-нужні?
Доля в нас така...
От я по Союзній
Човпаю в Де-Ка*.

Довела Союзна.
Знаю, як ніхто :
Я – пшонина з гузна,
Ще і член Лі-То*.
-------
* Дім культури
*Літ-товариство


Рецензии