Хто Ти? Ти моря снiв хвиля...

Хто Ти? – Ти моря снiв хвиля
Хто Ти? – Ти ангела крила
Хто я? – Лиш книг Твiй читач
Хто я? Я крик суму, плач …

Хто ми – крихiтки вiд Бога,
Хто ми – частинки Землi
В iхнi обiйми – дорога
Суму  бьють в душу ремнi

Зiрочки болю нестерпнi
Я весь горю за Тобою …
Падати зорям у серпнi,
Плисти листочком рiкою …

Але ж з подякою Богу:
Щастя Тебе так кохати
Вибрав з Тобою дорогу –
В дальнi свiти  i вiд хати …

13.06.21г        19:07;       Экспр. Рязань-М    


Рецензии