нiчна зозуля

передранковий рух приморського повітря
уявний
бо насправді десь далеко
кує зозуля

отже ліс не море
до моря можна б мо' на мрії вістрі
полинути якби не та зозуля

кує

її питаю скільки
 
й та двічі насипає
років стільки ж
удруге як уперше

рівно-рівно
ку-ку в ку-ку
й не мало ж ніби

бігме
тільки вотще
так хочется вже більше


Рецензии