Веч р

Що ж ти бачив у той вечір
Тією весняною порою
Чи за своє стояв горою?
Чи все пустив ти поза плечі...
Хотів, но знать як знати
Нікому та нічого не сказав
Але усе це мав пізнати
Хоч і після тяжко у душі ридав.


Рецензии