Дербент шегьер

Чи дагъларин асул бине,
Къадимлу шегьеррин диде,
Дуьньяда т/вар авай вине,
Дербент шегьер,Дербент шегьер.

Нарын къала я ви тарих,
Килигайла тежер дарих,
Игитвилин т/варц/из лайих,
Дербент шегьер,Дербент шегьер.

Къагьриман рухвайрин ватан,
Агуд тавур гьич са душман,
Сиягьатдин хьанва макан,
Дербент шегьер,Дербент шегьер.


Рецензии