Знак Велеса

Ця ніч- для почуттів "зелений коридор",
І будь-яку ідею можна розгорнути,
За тисячу життів непізнаних відьом
Впізнати Істину, душі розбивши пута.

Ця ніч - мов океан неходжених доріг,
Купальска чиста гра, річок таємна сповідь,
І зорі падають в легкий квітковий сніг,
І тиша настає - зворушлива, знайома.

Знак Велеса вночі - новий орієнтир,
У ньому - сіль думок, у ньому - все майбутнє,
І соловей співа, і мелодійність лір,
І грація небес у ночі цій присутні.

*Присвячується гармонії природи та цивілізації в нічному Києві.


Рецензии