У розкош липневому

Злітає тихо ластівка,
Вишневії  сади
У співі солов'їному
Плекають  світ краси.
На небі переливами
Засяяло  життя,
Духмяний  запах солоду
Вже сонце зустріча!
В рожевих шатах променів
І зоренька зійшла,
У розкоші липневому
Вже пеститься душа!
До Неба ніжно  рученьки,
Як віття, простяга,
Подяку шле Всевишньому
За щедрість , за буття!
За світ краси липневої,
За співи солов'я,
За радість сонцесяйную,
Що плечі огорта!!!!


Рецензии