Давай гульнемо

                Над  хатою  засяяв  зорепад,
                Ланок  під  лісом  всіх  чарує
                Розцвівся  знову  зелен – сад,
                Голубка  щось  собі  воркує.

                Вступила  на  дворі  п’янка  весна,
                Село  розквітло,  там  живе  родина.
                Вже   зараз  вип’ємо  до  дна,
                Бо  серце  наше -  Україна.

                А  Випхана  й  Діброва,  Зелен-Гай
                Зійшлися  знову  на  весіллі
                Заграй,  музико, нам  заграй,
                Щоб  нас  почули  на  Поділлі.

                Давай << вальсон>>  гульнем  удвох,
                Бо  зустріч  нам  вдалась  на  славу.
                Давай  ще  <<шейк>>  у  чотирьох,
                Прославмо  рідную  державу.

                Вклонімся  доленці  своїй,
                Що  дала  світ  побачить  нині,
                За  те, що  народились  ми
                На  нашій  славній  Україні.               

                Випхана, Діброва,  Зелен-Гай – так в народі
                називають вулиці села Прибилів.


Рецензии