***

Суєта суєт розкошна нива
Мою душу полонила
Щастячко подарувала
Я не щадила витрачала
Потім смутком я себе кінчала.
Бо Жорстокість бурею ввірвалась
Це кінець мені казалось
та я спасалась.
Островок життя
теплом зачарував
І Щастячко в мій вік знову дарував...
 


Рецензии