учись бути щасливим. ,,

Учись синок сказала мати щастячком біду долати.
Бо неприємно будеш жити
Якщо не будеш із добром дружити.

Світ жорстокість полонила

А по нім і твоя нива

Простяглася
Твоя  доля...

Її зло у край спотворе.
Радість щастячко кохання
Основне наше завдання зберегти.
і щасливим будеш ти.


Рецензии