Колись...

Від мушлі ТвОрива до твАрі,
Колись, занурене у Світ,
Дав Бог Життя по роду – впарі:
На плаз, на  х О д и в о, на зліт.

А потім – круг, снагА та глИна.
І – уподІбнення... Це — Ми...
Колись, зневірений  людьми,
ЗнемОже Бог  і  Світ… загине!


Рецензии