Не стерти образи

Як важко буває забути образи,
Пробачити люті, безжальні слова.
Вони викликають і біль, і відразу,
Бо в них відчувається злість снігова.

Буває, не можна заснути від туги,
А фрази бездушні картають всю ніч.
Душа замерзає в полоні наруги,
Коли роздирає клубок протиріч.

Не стерти образи в свідомості, в серці,
Не можна прогнати нестерпні думки,
Що душу обпалюють, нібито перці,
І колють, немовби сухі будяки.

Вже скоро світанок, а сон десь гуляє,
Уже пробивається світло крізь скло…
А може, хоч промінь, що день зустрічає,
Мені принесе безтурботне тепло...


Рецензии