Про безперспективне, хоч саме активне... Й IНШЕ!

хоч?

загостри під рими
рядочки хоч прози??

а пізнай хоч пози
любощів із ними???


словА, словА...
скільки у них вкладеш — більше не виймуть і не ймуть...
а що згадуємо про Трійцю, — ба, сьогодні й осібно про Дух Святий...

 
ДУХ — НЕ ПТАХ: й ні крил, ні гнізд?
де лиш Є — на повен зріст??
шкаралупкам — в Суть і Вміст???
а вже вбогість — злий наріст..........

дар, знецінений життям!
згар, допалений ниттям!!
з кар, наслужених буттям!!!
й нам: як жебраєм й тут, й там...........

Образів, Подоб, — ніде?
то до кого ДУХ — Зійде??
ТРІЙЦЯ — й Жде.. й шукать Іде???
де ж Моє Творіння, ДЕ.............


.............увесь білий світ і вірних — із Трійцею!!!!!!!!!


Рецензии