моя iстина

В душі талант із музой одружились

І вірші такісобі   родились...

 вони сексом не займались

 та вірші у світ гарнесенькі являлись.

Від любові і від вражень
Від позитивних повноважень.

Вдохновлялася душа

У щасті плавала

Все зло душой на вік кроша

В сердечній гавані

Бо Зло не стоє ні гроша.

Ми  й досі в плаванні...

живем  щасливо не спіша...

Правильно.


Рецензии