***

Такий приснився смачний сон
Зникло зло із серця вон...
Щастячко забрало з тіла душу
Ми
Вальса танцювали
В зимову стужу.
Я сніжинкою красунею була від щастя танула

Оце такі мої діла
В ту мить заглянула...


Рецензии