Щастя - це просто

А щастя - це ж на диво просто!
Дивись на листя навесні,
На лук, лісів воскреслий простір,
На дощ і на пухнастий сніг.

Поглянь у небо на веселку,
На стиглі житні колоски,
На річки радісне люстерко,
На лазурові сокирки...

Згадай про радощі дитинства,
Калюжі теплі у дворі,
Дні безтурботного студентства,
Привітний батьківський поріг.

Радій і сонечку, й хмаринці,
Пісням натхненним солов'їв,
Сріблястій трепетній росинці,
Прозорим брижам ручаїв...

Не треба ждати щастя в гості,
В далекі їхати місця.
Бо щастя - це насправді просто!
Воно - у радісних серцях!..


Рецензии