Гарний день мною прожитий

Суєта суєт...сюди туди щасливий люд
До вечора гуляє...
Посмішкою
Щастям життя  прославляє.
Як же добре що майбуття людиночка не знає...
А всеж  готує нам життя щоб попортить майбуття
Яке лине щохвилини
І скалічить нас у певній днині.
Але сьогодні кажу ні не портить настрій день мені. Погодка чемна і любов
перекрила зло добром.
Почуваюся щасливо а стільки в мене горя...та сталось диво
Кругом мене печаль ходить та не впускає щастя
 воно з мене не виходить.
 знищує усі напасті.


Рецензии