Диво край

Сьогодні на побачення я прийшла.
По килимі із запашних та пишних трав.
З природою, що ніжиться в полях.
Її немовби сам художник написав.

Цей диво край, не з чим він не зрівнянний.
Він зачаровує та вабить так безмовно.
Прислухайтесь, он там щебечуть пташки.
Витьохкує в зеленім гаї соловей.

Природа посміхається так мило.
Що хочеться їй вторить німотою.
Прислухайтесь, як пахне тишею.
Здається тут частинка серця спочиває.

Ця тиша заспокоює. лікує..


Рецензии