бiлi нгв

ховати втечу за словами
чужіх знов й знову
людині сливе притаманна
та хитрість змови
 
немов геть не з самім собою
а з цілим світом
не так з свого як з мов з чужого
життя привітом

латини мідь
ґрунт давньогрецька
івриту шелест

шансон французька
...English the best
for all & themselvs!!!


Рецензии