Картина

                Болгарский
                Мир и Люди


                К А Р Т И Н А

                Картината пред мене
                с велика простота
                разказва за живота
                и близка ми е тя.
                Създадена от някой
                с любов благословен,
                с неповторима радост
                изпълва моя ден.

                Художник или учен,
                ако си Майстор ти,
                знак ясен ще откриеш
                в заплетени следи.
                Ще предизвикаш мисъл
                и слънчева тъга,
                ще подадеш с усмивка
                невидима ръка.

                Ана  Величкова          


Рецензии