Трiйця...

Времьячко прийшло
таке прекрасне
Сонечко світило ясне ...

Помолилась поклонилась
До образів приклонилась святій трійці

 і здивувалась
.)..

 відступила печаль з душі.
Тепер іду не зла в гармонії у спокої
в мирзькій
тиші.

По деребасивській гуляю святу трійцю прославляю.
Піду у клуб іще поетів Одеситів
Там на щастя буду сита.
От і маю я нагоду з святой трійцей привітати

Щоб і ви змогли негоду коли  є

молитвой подолати.
 
Бажаю щастячка душі .
,
Вона не винна це ми і я грішу.
Вона повинна відчувати біль і муку за мою провину печаль скуку.
Полічу свої гріхи і полікую душу
Боже милуй хихихи 
Я щасливою прожити
 це коротесиньке життя
Щоденно мушу.


Рецензии