Знания-печаль

                Болгарский
                Мир и Люди



                ЗНАНИЯ - ТЪГА

                Повече знания - много тъга...
                Въпроси неразрешими.
                Товар от вини е натрупал века
                и добродетели мними.

                Старата мъдрост различно звучи -
                в друг кръг светът преминава.
                Повече тъжни човешки очи,
                по малко радост остава.

                Ана  Величкова


Рецензии