Етим Эминаз

Лезги шаиррин кутуна бине,
Зурба бажарагъ,хьанай вун чешне.
Дуьньядиз машгьур авуна Куьре,
Ви т/варц/ел чна дамахда,Эмин.

Гьахъсузвилерни ийидай русвагь,
Кесибриз вакай хьайид тир панагь.
Кьин кьазва чна ви сурал,валлагь,
Вун чахъ гьамиша галазва,Эмин.

Поэзиядин хьана нурлу гъед,
Ви шииррай чаз авахьзава мед.
Акьулни ,камал зегьметдани бед,
Мез амачт/ани рахазва,Эмин.

Эмин буба,ви руьгь ама чилел,
Шииррин девлет,емишар гуьзел.
Ц/ийи ийиз ви кьурай гьар са хел,
Чун гьа ви тарцик квайди я ,Эмин.


Рецензии