Vahiy?

Va ular menga baqirishadi, hey, sen g'alati. qabr bizni yoqishini kutmoqda.
Xo'sh, mendan nimani xohlaysan, shuni angla hayot har doim bitta.
Bizga sizning snotingiz kerak emas, lekin o'g'irlash kerak bo'lsa, uni hoziroq o'ldiring.
Va toqat qilmang, odamlardan minnatdorchilikni kutmang,
chunki sizning ustingizdagi hariplar ...


Рецензии