Эхо мира

                Болгарский
                Мир и Люди



                ЕХО  НА  СВЕТА

                Дали е ехо на света Поета
                от стиховете искрени личи.
                В тях всяка дума сякаш ярко свети
                и като повик за любов звучи.

                Димят бразди, сияе шир небесна,
                нектарен цвят прелива в сладък плод.
                Реди Поета всяка своя песен
                на колене пред земния Живот.

                Ана  Величкова


Рецензии