Крик Самотнiсть Знедоленi ночi

Крик… Самотність… Знедолені ночі…
Німота…
Десь, колись рідні руки і очі…
Пустота…

Плач… Самотність… Розіп’яте серце…
Біль від ран…
На шматочки минуле подерте…
Час прощань…

Страх… Самотність… Небачена треба…
Морок в Сад…
Повсякденність без Сонця і Неба…
Темінь зрад…

Сміх… Самотність… Світ щирий і щедрий…
Щастя є…
Жити… Тліти… Боротись… Померти…
Тло Земне…

Гра… Самотність… Безмежжя Творіння…
Світ… Життя…
Від народження сильна і вільна…
Суть… Душа…

13.06.2021


Рецензии