А що - далi?

Ледь-ледь протруться очі зранку,
За звичай прийнятий зраннЯ,
Поштову скриньку до остАнку
Перепотрошую щодня.
І вже при ділі. Знову й знову,
В далекозорості своїй,
Перегортаю поступово
Постійну рубрику подій.
Отут ось – вісті не хороші.
А тут – перЕпити одні :
Куди поділись наші гроші (?)
Ті самі, «кровно-ощадні»;
Погода в світі на декаду;
Зі стелі – звіт якийсь в рядку.
Ну, і мас-медіа... От гади!
Ідуть на змову і таку:
Необережно, простувато,
Хоч з ляку кидайся в петлЮ -
Під нуль підстригли депутата,
А я іще його терплю...
А що там далі? Що там далі?..
Ага! – розрадитись не гріх:
Програма. Різне. Тралі-валі,
Та ще два віршика — моїх!


Рецензии