Кохай

Я дивлюся вгору, я милуюсь небом,
Я радію сонцю, посміхнусь дощу.
Щастя - бути поряд, у твоїх обіймах,
Разом танцювати, зранку досхочу.
Ти - неначе небо, мій безмежний простір,
Я - неначе море: вітром колихай,
Подивись за обрій мудрими очима,
В часі й поза часом навстріч ти кохай.


Рецензии