Ластiвка

Тома Тамара перевела мое стихотворение Ласточка на украинский.

Ласточка

Старые кадры, жизнь пролетела,
Итоги волнуют уже не меня.
Вот ласточка в сад мой залетела,
И легкость важнее для меня.

Ластівка
Старі кадри, життя пролетіло,
Підсумки хвилюють вже не мене.
Ось ластівка в сад мій залетіла,
І легкість важливіше для мене.
 Переклала на українську мову 13.06.21 7.21;


Рецензии