Зун буржлу я

Диде чан зун буржлу я ваз,
Уьмуьрдалди на заз гайи.
Йифералди кьеп/ин тар кьаз,
Ширин ахварни хаз хьайи

Диде чан зун буржлу я ваз,
Хурудлай гайи нек/едал.
Вуч гьатайт/ани  гана чаз,
 Гъиз датlана на гьебедал.

Диде чан зун буржлу я ваз,
Зегьметдалди чал ч/угур кьван.
Вуна авур хатурар заз,
Гьисаб жедач,ч/ехи я сан.

Зун буржлу я ширин диде,
Ваз уьмуьрдин эхирдалди.
Шаирдин мез тур зи сиве,
Сад Аллагьдин эмирдалди.

Акъвазда зун ширин диде,
Икрам ийиз мет/ерал.
Зи гъил кьурди вун я сифте,
Ахъалтдайла  к/вачерал.


Рецензии