Поет i поезiя

 

Ідилія для мадригалів і еклог, 
Поезія й Поет гуляють уночі.
Для жестів і глухих вимог
свої він декламує од-вірші.

Вона прощає і мовчить,
і знає - нісенітниця-горох!
«Він віршомаз і шизопсих!»
Яке ж те щастя для удвох!






























































coverсія


Рецензии