Вiдноснiсть

ВІДНОСНІСТЬ

Все відносно, все непевно, друг Гораціо.
Як довершене буття в незбагненності!
Плинний світ, і пан Альберт таки мав рацію:
Лиш поетові судилося дзен нести.

Невловимим сенс життя є до безкарності,
І до відчаю доводять всі пошуки.
Намагаємось вхопити край безкрайності,
Й плутаєм яйце з камінням у кошику.

В час збирання — саме час розкинуть мізками:
Що збирати — чи то сенси, чи камені.
Друг Альберт, хоч ми є друзями не блИзькими,
Та я кожен вірш у вас на екзамені!


Рецензии
Гарно!
Не зря я в теби вчивси

Сергей Случанский   22.06.2021 15:58     Заявить о нарушении
Дякую, друже!

Серез   23.06.2021 22:12   Заявить о нарушении
На это произведение написаны 2 рецензии, здесь отображается последняя, остальные - в полном списке.