Нiч у мiстi

Тиша. Вулиця. Ліхтар.
Світла перманент.
З розпорошених думок -
істини момент.
Вікна сплять - а є що ні.
В люльках - малюки.
Бруком гума шерехтить.
Бруком - каблуки...
Верх ідеї - ідеал,
здійснення надій.
Ніч у місті п'є коктейль
спокою і дій.

Червень 2021


Рецензии