Стара дорога

Дорга з сірого граніту,
Чумацький шлях колись там був,
Від Інгульця аж до Кодаку,
Багато хто проце забув

В часи коли руду відкрили,
Цей шлях почтовим уже став,
Стоянки в селах Придніпров"я,
Для тих що їхав на Катеринослав

Мое село від нього не далеко-
Лиш двадцять верст,
Лиш день знайомого путі,
Попова балка-старовинний хутір,
Колиска у моїм житті

В часи німецької навали,
Всі мешканці дорогу будували,
Тож на кістках така вона міцна,
Тепер вже на віки одна

Не гірша від других доріг,
Ця траса від Дніпра на Кривий Ріг,
Мое село тепер Долинським зветься,
При зустрічі душа сміється

Через село і траса кам"яна,
Як згадка про мое життя вона,
Немає рідніх у селі,
Та друзів що колись жили...
Степи та балки залишились як були,

Як біла стрічка та дорога,
Що вивела мене у світ,
Живе своїм життям і нині,
Привіт моя стара,привіт!

  друга декада червня 2021 року


Рецензии
Приятно читать) спасибо
С теплом

Ольга Власова 5   19.06.2021 07:49     Заявить о нарушении
Я рад что Вам понравилось.Благодарю за внимание.

Александр Захаренко 3   24.06.2021 18:51   Заявить о нарушении