Владимиру Балюку

Ще з далеких часів "захворів" ти віршами,
ти і досі проникнутий ними цілком,
і тому, з почуттям величезной пошани,
я для себе, тебе, визначаю зразком.

Нічого від тебе просто так не минеться,
бо живе в твому серці яскрава любов,
я це бачу очами, мене не здається,
що натхнення в тебе відроджається знов.

І про це все тобі промовляють всі інші,
як і я, не жалкуючі райдужних слів,
разом з нами щоб був ти, і всі твої вірші,
що струмками дзвенять знов і знов.


Рецензии