В а г а

     ВагА – супутниця. До-речі,
Вона і гріє і печЕ.
Від неї в мене терпнуть плечі,
А я ще в силі на плече.

А я, для когось, не коморка;
Я – зігріваю білий світ!
Мене цікавить «Краматорка»*
Вона – Вага, а я – піїт.
Живий. При тілі. У нагОді,
Підняти здатного вагУ
Таку… (хай біс йому та й годі)
Зігну рогатого в дугу!

ЗнемОги в сутності на дІлі,
Не побажаю і врагУ...
Піду. Пройдусь по заметілі:
Зі-пліч своїх – здіймУ Вагу.

*міська інформаційна газета
“Краматорская Правда"


Рецензии