In support of Christian Eriksen

In support of Christian Eriksen
(В поддержку Кристиана Эриксена)

You united the whole world with yourself
(Ты объединил собой весь мир)
Many hearts beat fast and exciting
(Многие сердца забились быстро и захватывающе)
But your heart didn't beat then
(Но твоё сердце тогда не билось)
And this verse I'm writing
(И этот стих я пишу)
Like I'm glad you're alive
(Как то, что я рад, что ты жив)
And nothing threatens your life.
(И твоей жизни ничего не грозит).

Stay strong
(Будь сильным)
Stay positive
(Оставайся на позитиве)
Although your treatment is long
(Хотя твоё лечение длинное)
You just have to believe
(Ты просто должен верить)
That you'll go out on the football field
(Что ты выйдешь на футбольное поле)
And you'll play well
(И сыграешь хорошо)
You've a reliable cheerleader shield
(У тебя надёжный щит чирлидера)
Christian Eriksen, get well!
(Кристиан Эриксен, выздоравливай)!


Рецензии