Насиженная однообразность Блонди

Насиджена одноманітність Блонді
(сура)

ніжності - подалі,
там де не видно й маяки,
навіть ранки не проводяться при зеркалі,
любові до себе, до тіла, до інтиму:
ні слухам, ні брехні, відсутності правди
не вдалося тебе натлумити


Рецензии