Мрiя про мрiю

... і нічого вже більше... Кохання довіку
за вікном. Ти побачиш його за вікном...
як примару... чи мрію, що тане на піку...
чи печаль, що удосвіта стала вином...

Ти захочеш торкнутися... тілом до тіла...
до веселого погляду... подиху... снів...
до його абсолютно прозорої сили...
до таких ароматних, лікуючих слів...

Повернешся... гукнеш... розмалюєш надію...
прошепочеш ледь чутно молитву... і в мить
зрозумієш, кохання - то мрія про мрію,
від якої так солодко серце тремтить...


Рецензии