величавий цей процес

Дивлюсь веселі линуть миті вони мною радісно спожиті
Я щаслива посміхаюсь
З рідними радію обнімаюсь.

І прохожих не минаю
Їх я радістю поливаю.
Сонечко з небес
гріє душі наші
Скільки тут задіяно чудес...
Зі щастя з радості доля наша...

величавий цей процес.

Хоть на перший погляд каша.хаос.
 в
Суєта суєт.


Рецензии