Дуьньядиз

Дуьнья вун ширин я,девран хьайила,
Вафалу муьгьуьббат дарман хьайила,
Уьмуьрдал кьару тир инсан хьайила,
Мич/и суруз элкъведа вун,дуьнья гьей.

Дуьнья вун ширин я,мублагь хьайила,
Багърияр далудихъ дамах хьайила,
Виридан арада алчах хьайила,
Мич/и суруз элкъведа вун,дуьнья гьей.

Дуьнья вун ширин я,лувар хьайила,
Вун к/ани ваз к/ани дустар хьайила,
Бахтсузрин арада ви т/вар хьайила,
Мич/и суруз элкьведа вун,дуьнья гьей!


Рецензии