Казковi сни

Десь високо в горах,
А, може, ще й вище
Лежать, спочиваючи, лагідні сни.
У томних мінорах,
Що носяться в тиші,
Шукають відраду, напевне, вони…

Та тільки лиш сонце
Полине за обрій,
Спішать у будинки, де дітки малі,
Летять у віконця,
Як ангели добрі,
Приносять казки, щоб читати в імлі.

Беруть із собою
Магічний ліхтарик,
Що світить привітно й співає пісні.
А промінь любові,
Немов діамантик,
Торкається скронь і навіює сни.

На лагідне світло
Злітаються швидко
Герої чудових дитячих казок.
А ранок розквітне,
Неначе лебідки,
Летять в синє небо до самих зірок...


Рецензии
Прекрасний вірш! Сподобалось!

Шон Маклех Патрик   18.06.2021 01:26     Заявить о нарушении
Щиро Дякую вам. Усього вам найкращого.

Галина Чехута   18.06.2021 10:09   Заявить о нарушении