Высшая цель

                Болгарский
                Мир и Люди



                ВИСША  ЦЕЛ

                Науката да стане на изкуство,
                изкуството наука да роди -
                пречистен Разум и прекрасни чувства
                да слеят и стремежи, и мечти.

                Така животът ще върви нагоре,
                планетата под грижи ще цъфти
                и няма да изсъхне този корен,
                от който всичко ще се възроди.

                Ана  Величкова   


Рецензии