Не просто

Непрохано-не -просто
Крутити круг землі,
Свої орбіти рОсту
Великі і малі.
Не просто підійняти
Себе на повний ріст,
Від дати і до дати,
Додати даний зміст.
Деінде і на цноте:
На кволе, на слабе ;
І раз і два, і в соте
Націлити себе.
І не перегоріти
На попіл та на дим,
А жити, жити, жити–
І бути - молодим!


Рецензии