душi р зн...

Душі різні зустрічала
Добрими були скучали...
Господь нам миті насилає злом добром їх наповняє.
А людська  душа що
хоче те і вибирає.
Шлях широкий
Вітер буйний
Грім дощі чі блискавку думок розумних.


Рецензии