***

Каханне,
Як водар квяцiстае лiпы
У маё заляцела акно.
Думкi твае
З мaiмi спавiты,
Як пчолы, пяюць наукол.
З кветак
Няктар сабярэм мы разам,
Зробiм у сотах мёд.
Я -- твой букет,
А ты -- мая ваза:
Думак i мар палёт.


Рецензии