Вечiрнiй обрiй

Як келих недопитого вина,
Вечірній обрій червоніє ніжно.
Яка животрепетна дивина,
Як вабить зір зворушливо і втішно!

Дивлюсь і завмираю, а в думках
Уже далеко... Бачу дивний Всесвіт.
Вслухаюсь на незвіданих шляхах
В далекий таємничий часу журкіт.

Блукаю серед вічних таємниць,
Неначе у казкових сновидіннях.
То бачу спалах грізних блискавиць,
То промені в космічних володіннях…

Промчаться літо, осінь і зима,
Повернеться весна з вінком надії,
І знову буде радісна Земля,
Вдивляючись в зірки, плекати мрії...


Рецензии