В День Нарождення. Твiй. Чарiвний. -3 - 5шт, укр

Из альбома "Мои стихи на украинском..."

«В ДЕНЬ НАРОДЖЕННЯ... ТВІЙ... ЧАРІВНИЙ...»-3 \ 5од., укр.

1*
Твої роки – твоє багатство!!!
Ти не соромся зараз їх...
В них – почуттів салют прекрасний,
Душевна радість, добрий сміх!!!

Нехай вони приносять щастя!!!
Любов і затишок в сім’ї!!!
Красу та юність повсякчасні!!!
І благодать, що ллють зірки!!!

2*
Лише для тебе розпускаються сьогодні
Троянди всі... Співучо росами дзвенять...
Світ обіймають ніжно посмішками щастя...
І розливають мрій весняних аромат... \ казкових, чудових, яскравих

І хай ті квіти в день народження всипають
Твій шлях божественний пелюстками надій!!!
А ти – прислухайся до їх святого дзвону...
І разом з ними дню святковому радій!!!

3*
З ювілеєм, любий друже!!! \ З днем народження, мій друже (любий)
З ясним сонцем в день зимовий!!!
З феєрверками мрій вільних
І підкоренням вершин!!!

З втіленням в життя бажань всіх –
І реальних, і казкових!!!
І – з простим «Звичайним Дивом»
Небайдужої Душі!!!

4*
Хай складається все вдало –
У сім’ї! І на роботі!!!
Хай здоров'я не підводить,
Вистачає сил на все!!!

Хай завжди в пошані будуть
Дружба! Ніжність! І турбота!!!
Щастя хай не покидає!!!
Кожен день – любов несе!!!

5*
В день святковий хай Всевишній
Добрим буде! Милосердим!!!
Благоденством компенсує
Довгий відзвук всіх тривог!!!

Дружбою... Рукостисканням –
Щирим, приязним, шляхетним...
І вселенською любов'ю,
Що нам творить тільки Бог!!!


Рецензии