В День Нарождення. Твiй. Чарiвний. -2 - 5шт, укр

Из альбома "Мои стихи на украинском..."

«В ДЕНЬ НАРОДЖЕННЯ... ТВІЙ... ЧАРІВНИЙ...»-2 \ 5од., укр.

1*
Слів не треба!!! Є усмішка...
Сяйво погляду ясного...
І яскравий вогник серця...
Добрих почуттів салют...

Все вони сьогодні скажуть!!!
Окрилятимуть дух знову!!!
І розбурхають бажання!!!
В душу мрії увіллють!!!

2*
За здоров'я, за удачу
Келих підніму сьогодні!!!
І від радості заплачу...
Лагідно скажу тобі:

«Будь щасливою, кохана!!!
Зірочкою насолоди –
Неземною та земною!!!
Щиро вдячною судьбі!!!»

3*
Ти – Богинею народжена, Кохана!!!
Дуже милою... З душею золотою...
І нехай тебе Небес благословення
Береже від неприємних почуттів!!!

Незрівняною будь! Зіркою земною!!!
І дивуй всіх чарівною красотою!!!
А душі твоєї сяйво променисте –
Хай ніколи не згасає у житті!!!

4*
Нехай пелюстками троянд червоних, ніжних
Тобі судьба маршрут до щастя вистилає...
Жар-Птахи зоряне перо хай осяває
До незрівняної любові шлях земний...

Хай сонця ясного проміння золотаве
Тепло і світло в душу янгольську вливає...
А небеса – знайдуть ключі від благодаті
Для серця доброго у завтрашньому дні!!!

5*
У небі сходить ясна зірочка... Це – ти!!!
І всі твої чудові та блискучі мрії!!!
Нехай їх виконає Небо в день святий!!!
Ось тільки ти в цей час не бійся ейфорії...

Таланти гарні, іскру Божу – не таї!!!
Дозволь їм серце сяйвом щастя напоїти...
І влити Божу благодать в чуття свої...
І до зірок душею світлою злетіти!!!


Рецензии